autófóliázás

3 kérdés, amit mindenképpen tegyél fel az új autó védőfóliázása előtt

Új autód van, és szeretnéd hosszú távon megőrizni a szalonszépségű megjelenését? Az autó védőfóliázása bevált módszer a fényezés megóvására, de a tökéletes végeredmény érdekében a felhelyezésre kerülő fóliának pontosan illeszkednie kell. Emellett az is fontos, hogy az autó fényezése ne sérüljön meg a művelet során.

Ha te sem szeretnéd, hogy akkor pattogjon le a festék vagy karcolódjon meg a fényezés, amikor épp az a cél, hogy ezt megelőzd, akkor a következő három kérdést mindenképpen tedd fel, mielőtt otthagyod a fóliázónál a kocsid. >>>

Hogyan történik az autó védőfóliázása? 

Az autó védőfóliázása többféleképpen is történhet. Neked azonban nem mindegy, hogy melyik módszerrel veszik kezelésbe a gyönyörű, új autódat. 

Ha nem szeretnél csalódni, válassz olyan fóliázót, aki:

  • pontosan méretazonos fóliát alkalmaz,
  • a felhelyezés előtt és nem utána (szikével) vágja méretre az autófóliát,
  • nem szedi szét az autót vagy egyes részeit ehhez a művelethez. 

Így dolgozunk mi:

Pontosan méretre vágott, típusazonos, digitalizált sablonokat használunk, és Roland potterrel vágjuk megfelelő méretűre a fóliát.

A felhelyezés minden esetben precízen, aprólékosan történik, hiszen csak így érhetjük el azt a végeredményt, amivel elégedett leszel, akár egy évtizeden át.

  • A teljes karosszériára, sőt, karosszéria-elemekre is kérhetsz fóliázást.
  • Az autódat egyáltalán nem szereljük szét, a karosszéria-elemeket nem szereljük le.
  • A fóliát pedig a felhelyezés előtt gyártjuk le, és nem a felhelyezés után alakítgatjuk, vagy vágjuk méretre.

Mennyire tartós a felhelyezett fólia?

Az autó védőfóliázása során egy karosszéria-védő fólia kerül a fényezésre. 

A kiváló minőségű fólia szinte láthatatlan, mégis ellenálló és időtálló, átlátszó filmrétegként biztosítja, hogy az autód évek múltán is úgy nézzen ki, mintha új lenne. 

Vannak fóliák, amelyek csak néhány évet bírnak, a legjobbak azonban legalább 10 évig garantáltan nem sárgulnak, nem pattognak vagy válnak le és nem hólyagosodnak fel. Mi kizárólag ilyen fóliákat alkalmazunk. 

Mennyire ellenálló a védőréteg?

Az autófóliázás célja, hogy tartósan megvédje a fényezést a felcsapódó kavicsoktól, a homoktól, a különböző kopásoktól és karcolásoktól, a korróziótól, a vegyszerektől, valamint az UV-sugárzás és az egyéb időjárási hatások miatti színfakulástól.

A prémium minőségű, öngyógyuló fóliák képesek a kisebb sérüléseket elfedni, a kerámia bevonatú fóliák pedig még a tisztán tarthatóságát is könnyebbé teszik. 

Az általunk használt autófóliák láthatatlan pajzsként óvják a kocsik fényezését. 

Ha tehát minket választasz, biztos lehetsz abban, hogy a szalonból frissen elhozott autódat pontosan ugyanolyan állapotban kapod vissza, ráadásul a fólia akár 10 évig is megvédheti a járművet a különböző kopásos, kőfelverődéses és karcolásos sérülésektől, és még csak nem is sárgul, nem válik vagy pattogzik le.

Ha épp erre van szükséged, válassz az Economy, a Comfort és a Performance csomagok közül itt. >>>

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.