autófóliázás

3 verhetetlen érv az autófóliázás mellett

Az ökölszabály szerint, minél jobban karban van tartva egy autó, annál többet ér. A prémium minőségű autófóliázás épp ezt biztosítja számodra.

Tudtad, hogy az autód értéke a szalonból való kihajtás utáni 1 évben 20-30%-kal csökken? 5 év múlva pedig már csak a vásárlási érték 40%-áért lehet eladni ugyanazt a gépjárművet!

Egy autó értékének meghatározásában számos tényező szerepet játszik, a futásteljesítménytől kezdve a jármű állapotáig, de az ökölszabály szerint, minél jobban karban van tartva a kocsi, annál többet ér.

Ha tehát évekkel később is kiváló állapotban akarod látni az autódat, illetve magasabb áron szeretnéd eladni, mint amennyiért a hasonló korú társai gazdára találnak, akkor az autófóliázás épp neked való. Ha még több előnyre is kíváncsi vagy, olvass tovább.>>>

1. Az autófóliázás segítségével az autód akár 10 évig olyan lehet, mintha új lenne

Az autófóliázás segítségével megőrizheted az autód ragyogó, eredeti fényezését.

A prémium minőségű karosszéria-védő fólia ugyanis:

  • megőrzi a fényezés gyári megjelenését,
  • ellenáll a kőfelverődés okozta mechanikai sérüléseknek,
  • az erős UV-sugárzás ellenére is megőrzi a jármű eredeti, ragyogó színét,
  • megelőzi a lakkrétegbe történő bogár-beleégési nyomokat.

Akár egyes könnyen karcolódó utastéri dekorbetétekre is megoldást tudunk találni. Az adatbázisunk egyre több beltéri sablont tartalmaz.

Az autófóliázás tehát kiváló megoldás számodra, ha hosszabb ideig szeretnéd megőrizni az autód tisztaságát, és akár csökkentenéd a kocsimosások számát.

2. A prémium minőségű fólia meghosszabbítja az autó élettartamát

A csúcstechnológiás vágószoftverrel és Roland plotterünkkel előre tökéletes méretpontossággal kivágott és precízen felhelyezett, 100%-ban átlátszó, fényes vagy matt védőfólia egyfajta láthatatlan páncélként védi a járművet a kőfelverődések, a karcolások és az időjárás viszontagságaiból fakadó károk ellen. 

A prémium minőségű alapanyagokból készülő fólialemek és az aprólékos, precíz felhelyezés tökéletes végeredményt garantálnak. Nem kell a fólia kifakulásától, sárgulásától, lepattogzásától vagy leválásától tartanod.

Ráadásul a módszerünkkel a fóliát karosszéria-elemenként is lehet cserélni egy-egy sérülés után, anélkül, hogy az eredeti fényezés sérülne. 

Az önregeneráló, láthatatlan fényezésvédő fólia a gyárilag kerámiabevonattal rendelkező fóliával kombinálva maximális védelmet nyújt.

3. Értékálló megoldás

Ha néhány évente új gépjárművet vásárolsz, és eladod a régit, akkor az autófóliázással kétszeresen nyerhetsz:

  • mindvégig egy szalonszépségű autót vezettél, ami utánozhatatlan érzés, 
  • többet kérhetsz az autódért, mint amennyiért a hasonló típusú és korú autókat kínálják a piacon, ráadásul meg is fogják fizetni azt az árat neked.

Egyedi ajánlatot szeretnél? Keresd bizalommal értékesítő kollégánkat.>>>

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.