ongyogyulo-autofolia
professzionális gépjármű felületvédelem

Árajánlat 2021 Mini Cooper kerámia védelmére

Az Ön értékesítője:

Dányi Szabolcs

Tisztelt

Dobák Tamás

küldöm az árajánlatot további szíves használatra. A kiajánlott ár a Silver csomagra vonatkozik, amihez most ajándékba adjuk az alufelnik kerámiabevonatos védelmét.

A kerámia bevonat készítésének menete

01.

1. Lépés

Előmosás - mosás - öblítés - szárítás

Az előmosás alkalmával eltávolítjuk a szennyeződés túlnyomó többségét! A mosás több fázisban történik, kímélő kemikáliákkal dolgozunk. Gyapjú mosókesztyűvel eltávolítjuk a maradék szennyeződést! Az öblítés alkalmával a magasnyomású vízsugár teljesen tiszta felületet hagy. A szárítást kímélő mikroszálas autó törölközővel hajtjuk végre karc és foltmentesen.

Munkaóra: kb 6 óra

02.

2. Lépés

Állapotfelmérés:

Megvizsgáljuk a felületet, professzionális mérőeszköz és led fényforrások segítségével. Rétegvastagságmérőt használunk és körbemérjük a fényezést, ezzel pontos információkhoz jutunk annak állapotáról és az esetleges utófényezések, javítások helyeiről. Ennek a folyamatnak kritikus szerepe van a munka sikerében!

Munkaóra: kb 1 óra

03.

3. Lépés

Fényezéskorrekció:

Professzionális gépekkel és termékekkel dolgozunk. Több lépcsőben haladunk annak irányába, hogy a végeredmény egy szinte karcmentes, a bemutatótermi állapotnál is szebb fényhatású felület legyen! Különféle szemcseméretű pasztákat és polírkorongokat használunk. Vállalásunk: hozzávetőlegesen 95%-os karcmentesség

Munkaóra: átlag 10-25 óra

04.

4. Lépés

Kerámiakezelés:

Többfázisú zsírtalanítást követően applikálásra kerül a bevonat alapozó rétege, ami a tartósságért és a stabil kémiai kötésért felel. A folyamatot a kerámiarétegek applikálása követi, melyet a páratlan fény és vízlepergető hatást biztosító záróréteg tesz teljessé.A megfelelő páratartalom és hőmérséklet biztosítása kritikus pontja az applikálási folyamatnak!

Munkaóra: átlag 6 óra

05.

5. Lépés

Szárítás:

A frissen bevont felület 3 óra múlva már nem ragad, felülete stabil, azonban minimum 12 óra száradásra van szüksége ahhoz, hogy elhagyhassa stúdiónkat. A kémiai kötés gyorsítása érdekében professzionális infra szárítólámpákat használunk. Az infralámpának köszönhetően lecsökken a száradási idő, valamint tartósabbá válik a bevonat. A gépjárművet az átvételtől számított 14 napig TILOS lemosni!

Munkaóra: átlag 6 óra

2021 Mini Cooper

Minden fényezett elem, továbbá az első-hátsó fényszórók kapnak 2+1 réteg kerámiabevonatot.

Ár:

225.000 Ft + ÁFA

Az ár tartalmazza az összes anyagköltséget és munkadíjat.

CERAMIC PRO

Köszönjük, hogy elolvasta ajánlatunkat

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.