autófóliázás

Autófóliázás háromféle garanciával

Előfordult már, hogy kijöttél egy élelmiszerboltból, bevásárlóközpontból és horpadást, karcolást találtál az autód oldalán? Bármennyire is óvatos vagy, nem mindig tudod megvédeni a járművedet a figyelmetlen emberektől, a szándékos rongálástól és az időjárás viszontagságai miatt kialakult sérülésektől. Az autófóliázás optimális megoldás, de nem mindegy, hogy hogyan kerül fel a fólia az autóra. Mert ha közben szét kell szedni, vagy a fóliát az autón kell méretre vágni, nem vagy sokkal előrébb. Nekünk erre is van megoldásunk: autófóliázás háromféle garanciával.>>>

Nem minden autófóliázás nyújtja ugyanazt az eredményt

A prémium minőségű autófóliázás megőrzi az autód szalonszépségű megjelenését, akár 10 éven át, és megóv az újrafényezéssel járó kellemetlenségektől és plusz kiadásoktól. 

Az autók fényezése ugyanis sérülékeny és a karosszéria javítása pedig költséges és időigényes feladat, még kisebb karcolások, illetve horpadások esetén is. Az autó gyártmányától, a modelltől, színtől függően több százezer forintos vagy akár milliós tétel is lehet, és közben nem tudod használni az autódat. 

Az autók karosszériája többrétegű felületkezeléssel rendelkezik. Így egy karcolásnak nem a mérete, hanem a mélysége az, ami problémát okozhat. Már egy enyhe karcolás és kisebb horpadás esetén is több napos feladat a javítás.

Mindez megelőzhető az autófóliázással. De a nem megfelelő módszerrel végzett autófóliázás során előfordulhat, hogy sérül az autó fényezése. Vannak ugyanis olyan autófóliázó műhelyek, ahol szétszedik az autót, leszerelnek róla bizonyos elemeket, amelyeket aztán vissza is kell szerelni. Mások pedig az autón vágják méretre a fóliát szikével. Ezek a módszerek magában hordozzák a sérülés veszélyét.

Nálunk ettől nem kell tartani. Az általunk használt, prémium minőségű autofóliák ugyanis méretre készülnek az autó márkájának, típusának megfelelően. Mivel tökéletes az illeszkedés, nincs szükség arra, hogy szétszedjük az autót, vagy hogy szikézzünk a felhelyezés közben.

Verhetetlen tripla garancia, az autód értékének hosszú távú megőrzéséért

Szenvedélyesen szeretjük az autókat, a szép autókat meg pláne, ezért, háromféle garanciát vállalunk az autód értékének megőrzésére.

Leválás elleni garancia

Autófóliáink nem fognak leválni, de ha mégis, akkor csak hozd vissza és rövid határidővel kijavítjuk.

Minőségi garancia

Fóliáink nem sárgulnak, nem vesztik el fényüket, nem ködösödnek, de ha mégis anyaghiba fordulna elő, akkor díjmentesen kicseréljük az adott elemen az érintett fóliát.

“Nem szedjük szét” garancia

Csúcstechnológiás vágószoftverünk precízen illeszkedő fóliákat biztosít, így a fóliázáshoz egyetlen karosszéria elemet sem kell leszerelni az autóról. 

Tehát nálunk az autód tökéletesen biztonságban van az autófóliázás teljes folyamata alatt. A fóliázás után pedig akár 10 évig nem kell aggódnod a kőfelverődések, véletlen ajtórányitások és egyéb okból kialakult esztétikai problémák miatt.

Ha szeretnéd az autódat hosszú éveken át szalonszépségűnek látni, válaszd az általunk alkalmazott, kompromisszummentes Economy, Comfort vagy Performance autófóliázás szolgáltatást, háromszoros garanciával és a munkafolyamat idejére biztosított csereautó lehetőséggel, vagy kérj egyedi ajánlatot itt.>>>

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.