autófóliázás

Autófóliázás kompromisszumok nélkül

A prémium minőségű autófóliázás segítségével elérheted, hogy az autód évek múltán is újnak látszódjon, kívül-belül. Részletek itt.

Ismerd meg az autófóliázás prémium minőségű megoldásait!

Az autófóliázás segítségével elérheted, hogy az autód évek múltán is újnak látszódjon, kívül-belül. Ehhez azonban érdemes prémium minőségű fóliát és szolgáltatást választanod. Tudd meg itt, mit nyerhetsz azzal, ha ránk bízod a feladatot.>>>

Mit nyújt neked a minőségi autófóliázás? 

Teljes mértékben megértjük, hogy azt szeretnéd, hogy az autófóliázás után az autód megjelenése esztétikus legyen, a fólia ne váljon le és ne hólyagosodjon fel, illetve hogy jól ellenálljon a környezeti hatásoknak, a karcolásoknak és a magyar utakon igen gyakori kőfelverődéseknek.

Van egy jó hírünk: ha a gyárilag kerámiabevonattal ellátott, egyedülálló autófóliázási megoldást választod, minden vágyad teljesül. 

Az általunk használt, laboratóriumban kifejlesztett, intenzív fizikai és kémiai teszteknek alávetett, felső kategóriás, tökéletesen átlátszó karosszéria fólia láthatatlan pajzsként óvja az autót. 

A prémium minőségű fóliák gyártásának minden mozzanata a tökéletességre való törekvésről szól, a kiváló alapanyagok gondos kiválasztásától, a tökéletesen méretazonos, tűpontos vágáson át, a precíz és pontos felhelyezésig. 

Ha az autófóliázás szolgáltatásunkat választod, egészen biztos lehetsz abban, hogy hosszú évekig nem kell hólyagosodástól, sárgulástól, fakulástól vagy lepattogzástól, illetve a fényezés sérülésétől tartanod. 

Az önregeneráló, láthatatlan, fényezésvédő fóliánk gyárilag kerámiabevonattal kombinálva a piacon jelenleg elérhető legmegbízhatóbb és legstrapabíróbb védelmet nyújtja. 

Új autó érzés egy évtizeden át

Szeretnéd az autódat évek múltán is ugyanolyan elegánsnak, szépnek és hibátlannak látni, mint amikor kigördült a szalonból?

A magas színvonalú autófóliázás segítségével a te autód is ellenállóvá válik:

  • az UV-sugárzással,
  • a kőfelverődésekkel,
  • a karcolásokkal, horzsolásokkal,
  • a szennyeződésekkel,
  • az apró ütések okozta fényezési sérülésekkel
  • és a korrózióval szemben. 

A többrétegű autófólia receptje egy kiváló ragasztó réteg, egy víztisztaságú, öngyógyuló fóliaréteg és annak záróeleme: egy vízlepergető kerámiabevonat réteg. Ezek együttesen egy közel 200 mikron vastagságú védelmi vonalként teljesítenek szolgálatot. 

A tökéletesen átlátszó és ragyogóan fényes, ezredmilliméter pontossággal plottervágott fólia, a speciális telepítő zselé segítségével, pontosan illeszkedik és rásimul az autóra. Tehát nincs szükség arra, hogy az autófóliázás során a különböző karosszéria-elemeket leszereljük, vagy az autón vágjuk méretre a fóliaelemeket, amivel a fóliázás közben előforduló sérülések teljes mértékben megelőzhetőek. 

Ráadásul a fólia nyom nélkül eltávolítható minden gyári fényezésű autó karosszéria-elemeiről. Így tehát azzal sem teszel kárt az autódban, ha meg szeretnél válni tőle.  Válaszd az általunk alkalmazott, kompromisszummentes Economy, Comfort vagy Performance autófóliázás szolgáltatást, háromszoros garanciával és a munkafolyamat idejére biztosított csereautó lehetőséggel, vagy kérj egyedi ajánlatot itt.>>>

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.