autófóliázás

Biztonságos és tartós karosszéria fóliázás? Létezik!

A karosszéria fóliázás remek lehetőség, ha szeretnéd megőrizni az autód szépségét. Hogyan kerülhető el a fóliázás során a fényezés sérülése? Hát így.

Szeretnéd megvédeni az autódat a környezeti hatásoktól, a kőfelverődésektől és a rongálástól? A karosszéria fóliázás remek lehetőséget teremt erre, ráadásul kiváló befektetés is, mert akár 10 évig megőrzi az új autód ragyogó megjelenését, feltéve, ha nem sérül meg a karosszéria, miközben felhelyezik vagy szikével méretre vágják a fóliát. 

Milyen karosszéria fóliázási lehetőségek vannak? Melyiket válaszd, és melyiket kerüld el messziről? Tudd meg itt.>>>

Amit egy átlagos karosszéria fóliázásról tudni érdemes

A karosszéria fóliázás népszerűsége folyamatosan nő, hiszen egyre többen vannak, akik szeretnék megóvni és hosszú távon megőrizni autójuk makulátlan megjelenését. Te is közéjük tartozol? 

Akkor azt is tudnod kell, hogy ha nem a megfelelő technológiai háttérrel rendelkező vállalkozást választod, előfordulhat, hogy a jármű már a fóliázás során megsérül. Sok esetben ugyanis a karosszéria fóliázás előtt az autó egyes részeit le, majd a fóliázás után vissza kell szerelni, vagy ami még rosszabb, a fólia méretre vágása a felhelyezés után, szikével történik.

Nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy felmérjük ennek veszélyeit. A szikével végzett munka, illetve a szét- és összeszerelés során még a legnagyobb gondosság és szakértelem mellett is sérülhet a fényezés. Ráadásul az átlagos fóliák általában csak 5-7 évig bírják. 

Szerencsére van biztonságosabb és tartósabb megoldás is! Ismerd meg a Ceramic Pro karosszéria fóliázás előnyeit.

Autófóliázás szétszedés és karcolás nélkül

A Ceramic Pro karosszéria fóliázás során lézerrel tűpontosan méretre vágott, típusazonos sablonokat alkalmazunk, amelyeket a karosszéria szétszedése nélkül helyezünk fel az autódra. 

A technológiai hátteret egy egyedülálló, csúcstechnológiás vágószoftver adja, ami a 3D szkenner által készített bedigitalizàlt képek alapján – a fólia telepítési tulajdonságait is figyelembe véve – a plotter segítségével, ezredmilliméter pontossággal vágja ki a fóliatekercsből az adott karosszéria elemre tökéletesen illeszkedő sablont. 

A módszer 3 verhetetlen előnye:

  1. Nem kell szétszerelni a különböző karosszéria-elemeket, tehát az autó nem sérül.
  2. A fólia méretre vágása nem a felhelyezés után történik, tehát az autó megkarcolásának esélye a fóliázás során: 0%.
  3. A legjobb minőségű vinylfóliák és kerámiabevonatok akár 10 éven át tartó, teljes körű karcolás, rongálás és kőfelverődés elleni védelmet nyújtanak az autónak. 

Ha hosszú távú eredményt szeretnél, válaszd a minőséget a karosszéria fóliázás során, leválás elleni, minőségi és „nem szedjük szét” garanciával. 

Válassz az Economy, Comfort és Performance csomagok közül itt.>>>

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.