autófóliázás

Kavicsfelverődés elleni védelem matt autóra

A kavicsfelverődés elleni védelem egyik legjobb módja az autóvédő fólia felhelyezése. A matt autófólia választása előtt erről mindenképpen tudnod kell.

A kavicsfelverődés elleni védelemre az egyik legjobb lehetőség az autóvédő fólia felhelyezése, ami lehet fényes és akár matt is. Az utóbbihoz azonban bizonyos kompromisszumokra van szükség.

Kinek ajánlott a matt autófólia, és kinek nem? Hogyan ápold a matt fóliával ellátott autót, és hogyan ne, hogy sokáig megőrizze makulátlan megjelenését? Tudd meg itt.>>>

Exkluzív, matt, kavicsfelverődés elleni védelem: kinek ajánlott, és kinek nem?

Az autófóliázás által kínált kavicsfelverődés elleni védelem akár 10 évre is garantálja az autó szalonszépségű megjelenését. Ráadásul a fólia felhelyezésének költsége kedvezőbb, mint egy kőfelverődés okozta sérülés miatti újrafényezés. 

Ez igaz a fényes és a matt afóliával bevont gépjárművekre is. Ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket választod, és elsősorban nem az ízlésed miatt.

Ha az autód alkalmas a matt fólia fogadására, és hosszú távon szeretnéd megőrizni a kifogástalan megjelenését, akkor a következő alapvető lépések betartásával sokat tehetsz ezért. 

Hogyan ápold a matt autófóliával ellátott autót, és hogyan ne?

A matt autófólia speciális gondozást igényel, de ha néhány dologra odafigyelsz, akár 10 évig is megőrzi az autód hibátlan megjelenését.

  1. Az általunk használt, prémium minőségű autófóliák garantáltan tartósak, nem repednek meg vagy pattognak le. Ennek ellenére, ha teheted érdemes az autót garázsban tartani. Ha ugyanis rendszeresen a szabad ég alatt tartod, azzal még a legellenállóbb és legkiválóbb minőségű autófólia élettartama is csökkenhet (az UV-sugárzás és az időjárási hatások miatt).
  2. A védőfóliával ellátott autót célszerű folyamatosan tisztán tartani! A fólia felületén található vízlepergető nano réteg miatt ajánlott a ph semleges autómosó vegyszerek használata, ezzel a bevonat élettartama jelentősen növelhető!
  3. Ne használj viaszt, vaxot vagy egyéb olyan anyagot és autótisztító folyadékot, ami fényessé tenné az amúgy matt autófóliát. 
  4. Soha ne közelíts az autódhoz tisztítószerekkel, szivaccsal vagy dörzsivel.
  5. Soha ne vidd a fóliázott autót gépi autómosóba, helyette végezd el a mosást önkiszolgáló mosóban! A magasnyomású mosóval/gőzborotvával tarts 40-50 cm-es távolságot az éleknél és falcoknál!

Ha eldöntötted, hogy a kőfelverődés elleni védelem és az autód szalonszépségének megőrzése érdekében matt autófóliát választasz, ne érd be akármivel! Válaszd a prémium minőséget, és élvezd az autód makulátlan megjelenését akár egy évtizeden át. 

Válassz az Economy, Comfort és Performance csomagok közül itt.>>>

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.