autófóliázás

Mennyire tartós a matt, kerámia, öngyógyuló autófólia?

Az autófóliázás során többféle megoldással találkozhatsz. Létezik tartósabb, kevésbé tartós, illetve prémium minőségű és gyengébb minőségű autófólia is a piacon. Mi kizárólag prémium minőségű autófóliákkal dolgozunk. Matt autót szeretnél? Válaszd a kerámiabevonattal rendelkező, öngyógyuló autófólia által kínált kényelmet és biztonságot. >>>

Miért jó választás a kerámia, öngyógyuló autófólia?

Az öngyógyuló fólia egy forradalmian új, kivételesen magas fényű, víztiszta vagy tejüvegszerű, igézően matt és azonnal gyógyuló réteget képező karosszéria-védő fólia. Az előnye, hogy nincs szükség hőre vagy napfényre ahhoz, hogy a kisebb karcolások, sérülések azonnal eltűnjenek az autó felületéről.

A nanotechnológia segítségével kialakított fólia ráadásul tartósan, több mint 10 évig védi a fényezést a színfakulástól, a karcolásoktól és az ajtórányitás, a lehulló levelek, a kisebb ágak és a kavicsfelverődés miatti sérülésektől.  

A felső rétegbe bevitt nanokerámia részecskék segítségével lenyűgöző hatást, jobb védelmet és könnyebb felhelyezést érhetünk el.

Az általunk használt fényes és matt fóliák kerámiabevonattal rendelkező, öngyógyuló fóliák. A kerámiabevonat egy plusz réteg, ami a legtöbb autófóliázási megoldáshoz képest nagyobb védelmet nyújt a karcolásokkal, a kőfelverődésekkel és az óvatlan ajtórányitásokkal szemben is. 

Az öngyógyuló fólia kiegyenlíti és kitölti a kisebb sérüléseket és karcolásokat, a kerámia bevonat pedig arra szolgál, hogy a felület még ellenállóbbá, még tartósabbá váljon.

A matt fólia is ugyanolyan tartós, mint a fényes?

A matt autofólia kiváló választás, ha például egy fényes felületű autót szeretnél mattá változtatni, vagy a matt autód fényezésének sérülésmentességét szeretnéd tartósan megőrizni. Ugyanolyan tartós, mint a fényes fólia, hiszen ez is kerámia, és egyben öngyógyuló is.

Az általunk használt matt védőfólia ráadásul egy különleges, egyedi, szabadalmaztatott ragasztóanyaggal van ellátva, amivel nagyságrendekkel jobb tapadást érhetünk el, mint a piacon található más termékek esetében.

A matt autófólia teljes mértékben azt a végeredményt nyújtja, mintha egy matt fényezést rendeltél volna, csak épp gyorsabban és sokkal tartósabban.

Válaszd az általunk alkalmazott, kompromisszummentes Economy, Comfort vagy Performance autófóliázás szolgáltatást, háromszoros garanciával és a munkafolyamat idejére biztosított csereautó lehetőséggel, vagy kérj egyedi ajánlatot itt. >>>

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.