autófóliázás

Prémium fényezésvédő fólia matt autóra

Szeretnéd megőrizni az autód hibátlan matt fényezését? Akkor számodra a matt autófólia felhelyezése nyújthat egyszerre kényelmes és időtálló megoldást. Milyen a tökéletes karcálló fólia matt autóra? Tudd meg itt! >>>

Miért jó választás a fényezésvédő fólia matt autóra?

A fényezést védő fólia matt autóra helyezve számos előnyt kínál. Azon túl, hogy elegáns és pazar látványt nyújt, megvédi az autót a különböző sérülésektől, karcolásoktól. 

Bizonyára te is tisztában vagy azzal, hogy ha az eredeti matt fényezés valamilyen okból megkarcolódik, nem javítható úgy, mint a hagyományos fényezés. Egy matt autót ugyanis nem lehet csiszolni és polírozni. A karcolások javítása minden esetben azt jelenti, hogy az autót újra kell fényezni.

Gondolj csak bele, mekkora kényelmetlenséggel járna számodra, ha az autódat bizonyos időközönként a fényezőnél kellene hagynod?

Ha olyan matt autóra vágysz, amivel nyugodtan közlekedhetsz, miközben nem kell attól tartanod, hogy a felverődő kavicsok tönkreteszik a fényezést, a parkolóban valaki rányitja az ajtót, vagy épp egy rosszakaró végighúzza a gyönyörű matt felületen a kulcsát, akkor érdemes az általunk használt öngyógyuló és gyárilag kerámia bevonattal ellátott prémium fényezésvédő fóliát választanod. 

Mitől különleges az öngyógyuló, kerámia bevonattal ellátott fólia?

Az általunk használt prémium minőségű védőfólia, kerámia bevonattal kombinálva, hosszú évekre szóló védelmet nyújt az autód számára.

A nanotechnológiai fejlesztéseknek köszönhetően a fólia felső rétege hidrofób, azaz taszítja a nedvességet és a különböző szennyeződéseket (pl. rovarfröccsenések, madárürülék, pollenek, növényi nedvek, víz), és erős kémiai tisztítószerek nélkül is könnyen tisztítható. 

Ha az általunk kínált matt, kerámia bevonattal ellátott, öngyógyuló fóliát választod, biztos lehetsz abban, hogy modern megjelenésű és tökéletesen sima, matt felületű autód lesz. 

A fólia nem változtat a fényességi indexén.

A fólia fejlett vegyszer- és korrózióállósággal rendelkezik. Ellenáll a magas hőmérsékletnek, és bizonyos mértékig az UV-sugárzásnak is.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, válassz az Economy, a Comfort és a Performance csomagok közül itt. >>>

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.